Home Новини сучасних технологій iPhone 12 зберіг «чубок», але отримав більш витончене «підборіддя»

iPhone 12 зберіг «чубок», але отримав більш витончене «підборіддя»

0

iPhone 12 зберіг «чубок», але отримав більш витончене «підборіддя». Якщо у iPhone 11 Pro так зване «підборіддя» має висоту 4,1 мм, то в цьому поколінні воно зменшилося.

Відомий мережевий інформатор під ніком Ice Universe, який часто ділиться достовірної ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії, першим точно передбачив, що знаменита чубчик збережеться в iPhone 12.

Він також заявив, що Apple поки не хоче позбавляти свої смартфони чубчика, а також додав, що фірмовий виріз буде і в iPhone 13. Тепер же він опублікував відомості про те, що в смартфонах iPhone 12 було зменшено розмір нижньої рамки екрану. Якщо у iPhone 11 Pro так зване «підборіддя» мав висоту 4,1 мм, то в цьому поколінні він зменшився до наступних розмірів:

IСE Universe додав, що йому дуже подобається розмір нижньої рамки в Samsung Galaxy S21 +, яке, судячи з усього буде ще менше. До слів цього інсайдера варто прислухатися, так як він багато разів надавав вичерпні відомості про новинки. Він першим точно спрогнозував появу на ринку смартфонів з екранами-водоспадами, а також передбачив анонс Xiaomi Mi Mix Alpha з оперізувальний екраном. Також ця людина неодноразово доводила, що у нього є зв'язки в різних компаніях і зливав інформацію не тільки про дизайн смартфонів , а й про устаткування.

Рекомендуємо: Apple Обманює Покупців Смартфонів IPhone 12.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version