Home Новини сучасних технологій Хмарний геймінг. Що це за технологія та чим зручна?

Хмарний геймінг. Що це за технологія та чим зручна?

0

Любителі пограти в ігри на комп’ютері знають, що для цього не підійде самий звичайний дешевий пристрій. Потрібно витратити чимало на сам ПК, а також відеокарту, яка буде підтримувати будь-яку гру та передавати всі ефекти. Звісно, не усі люди мають можливість купувати дорогу техніку, тому було створено так званий хмарний геймінг.

Що це таке? Геймеру не потрібно мати потужного комп’ютера, вистачить звичайного. Все, що треба буде зробити, це підключитись до сервера, який знаходиться на сильному ПК з якісною відеокартою. В людини на екрані просто буде картинка, тому і можливості в ПК можуть не відповідати навіть вимогам гри.

Цікаво: Названо найкращі ігрові мишки з підсвіткою в 2021 році.

Звісно, це все не так чудово, як здається на перший погляд. Справа в тому, що дана підписка коштує теж не мало, але менше, ніж новий комп'ютер. Окрім цього потрібно мати дуже швидкий інтернет (Wi-Fi), мобільний не підійде точно. Якщо у вас все це є, то це чудова альтернатива.

Взагалі, в майбутньому такий вид ігор буде популярніший, аніж установка на свій ПК. Технології не стоять на місці, а отже і люди будуть обирати зручні для них способи гри.

Також нещодавно було названо 3 причини, чому геймерам варто вибирати смартфони на Android 12.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version