Реклама

Клієнти ПриватБанку в паніці: гроші списують без можливості повернення

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Продовжуємо рубрику відгуків клієнтів Приватбанку, які в більшості випадків, вказують або на неякісну роботу банку, або ж проблеми з безпекою. Сьогоднішній відгук стосується саме однієї з таких ситуацій, а саме з клієнта ПриватБанку було списано неймовірну суму без відома власника картки і повертати втрачені кошти ніхто не збирається. Традиційно, відгук було взято з сайту МінФін, де кожен клієнт Приватбанку може залишити відгук про той, чи інший банк. Переходимо до відгуку.

Як ми писали вище, клієнт залишила свій відгук, в якому йдеться про шахрайські дії по відношенню до неї. За словами ошуканої, минулого місяця, 29 жовтня, їй на смартфон в додатку Приват24, почали надходити сповіщення про списання коштів. Згідно отриманої інформації, було зроблено 6 транзакцій, в результаті яких, клієнт втратила понад 30 000 грн і все це трапилося за 2 хв.

Якщо детальніше, то в Приват24 прийшло сповіщення про одне списання коштів розміром 1 дол, швидше за все підтвердження дійсності картки і далі почалося найгірше, з кожною наступною оплатою з рахунку клієнта списували по 249, 99 дол і всього було таких списань 5. Якщо додати всі транзакції, то виходить 1250 дол, тобто близько 32 тис грн.

Рекомендуємо: Українцям розповіли, що робити, якщо було втрачено картку Універсальна від ПриватБанк.

Цікавим в даному випадку є те, що списання відбувалися на сервіси Apple, а саме на iTunes. Схожа історія вже траплялася і ми про неї повідомляли, рекомендуємо ознайомитися.

За словами клієнта, вона відразу звернулася на гарячу лінію ПриватБанку, де повідомила про ситуацію, яка з нею виникла, але там повідомили, що не можуть нічого гарантувати, оскільки раніше такого не траплялося. Також на гарячій лінії повідомили, що розгляд справи із поверненням коштів варто очікувати протягом 120 днів і порекомендували написати заяву в Кіберполіцію.

На щастя, дана історія закінчилася позитивно для клієнта, оскільки вона звернулася безпосередньо в компанію Apple і…вони повернули всі кошти. Клієнт неймовірно щаслива, що їй допомогли в Apple і не в захваті від того, що ПриватБанк не прийняв жодних мір по поверненню коштів, які були викрадені.

Також цікаво, яким чином відбувалися такі списання і хто понесе відповідальність за крадіжку грошей і персональних даних клієнта.

З оригінальним відгуком клієнта можете ознайомитися нижче.

Клієнти ПриватБанку в паніці: гроші списують без можливості повернення

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Що НЕ рекомендується робити із смартфоном влітку, щоб вберегти його від пошкоджень

В Україні, після довгих очікувань, наступили спекотні дні, що справді тішить. Правда є одне але, і воно стосується використання...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -