Реклама

Відомо, як увімкнути або вимкнути Bluetooth на iPhone та iPad

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Bluetooth чудово підходить для підключення бездротових аксесуарів малої дальності до вашого iPhone або iPad. Якщо вам потрібно ввімкнути (або вимкнути) Bluetooth на своєму iPhone або iPad, ви можете швидко перейти до Центру керування або Налаштувань. Ось як.

Цікаво: Відомо,як правильно підключити Bluetooth навушники до смартфону.

Як увімкнути Bluetooth на iPhone або iPad

Спочатку відкрийте Центр керування. На iPhone з кнопками «Додому» проведіть пальцем вгору від нижнього краю екрана. На пристроях iPad та iPhone без кнопок «Додому» проведіть пальцем вниз від верхнього правого кута екрана поруч із індикатором заряду акумулятора.

Коли з’явиться Центр керування, торкніться кнопки Bluetooth, яка виглядає як стилізована «B» у колі.

Коли Bluetooth увімкнено, кнопка Bluetooth у Центрі керування стане синьою. Коли ви закінчите, вийдіть із Центру керування, провівши його або торкнувшись порожньої частини екрана.

Крім того, ви також можете ввімкнути Bluetooth у налаштуваннях. Для цього запустіть програму «Налаштування», виберіть «Bluetooth» і торкніться перемикача поруч із «Bluetooth, щоб увімкнути його.

За допомогою цього самого меню ви також можете підключити пристрої Bluetooth до вашого iPhone або iPad.

Цікаво: Перераховано найпоширеніші неполадки Bluetooth в смартфоні.

Як відключити Bluetooth на iPhone або iPad

Хоча ви можете швидко ввімкнути Bluetooth за допомогою Центру керування (див. розділ вище), щоб повністю вимкнути його, вам потрібно перейти в Налаштування.

Порада: якщо Bluetooth увімкнено і ви торкнетеся значка Bluetooth у Центрі керування, Bluetooth залишиться активним, а всі підключені пристрої будуть відключені до наступного дня. Щоб повністю вимкнути Bluetooth, вам знадобиться використовувати налаштування.

Щоб почати, відкрийте програму Налаштування на своєму iPhone або iPad.

У розділі «Налаштування» натисніть «Bluetooth».

У налаштуваннях Bluetooth торкніться перемикача поруч із «Bluetooth», щоб вимкнути його.

Bluetooth повністю вимкнено, і пристрої Bluetooth більше не зможуть підключитися. Ви також не зможете використовувати такі функції, як AirDrop .

Варто зазначити, що коли Bluetooth вимкнено на вашому iPhone або iPad, значок Bluetooth у Центрі керування відображатиметься сірим із смугою.

Якщо ви хочете знову ввімкнути його пізніше, просто торкніться кнопки Bluetooth у Центрі керування або знову поверніть перемикач «Bluetooth» у Налаштування > Bluetooth.

Цікаво: Bluetooth в смартфоні відстежує нас: правда чи міф?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Sony анонсувала дрона для споживчого ринку

Компанія Sony анонсувала дрона для споживчого ринку. Проект отримав назву Airpeak. Очевидно, японський виробник має намір конкурувати за...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -