Home Новини сучасних технологій Кнопкові телефони знову стають популярними серед українців

Кнопкові телефони знову стають популярними серед українців

0

Якщо ви звертали увагу, то зараз можна зустріти на вулиці досить багато власників кнопкових телефонів, які з радістю відмовилися заради них від смартфонів. Відповідно до цього, стає зрозумілим, що кнопкові телефони знову стають популярними серед українців, а списки рекомендованих покупок в інтернет-магазинах тому підтвердження.

Дійсно, тенденція до відмови від смартфонів і переходу до кнопкових телефонів спостерігається останні декілька років і в більшості випадків, причини для цього цілком аргументовані. Серед найпоширеніших причин варто відмітити наступні:

  1. Безпека при користуванні кнопковим телефоном
  2. Компактність телефонів
  3. Доступність
  4. Міцність
  5. Відпочинок від соціальних мереж та інтернету

Так, дійсно, зараз безпека при користуванні розумними ґаджетами справді найважливіша і смартфони, як виявилося, не можуть вам цього гарантувати. Хакери все частіше заражають смартфони і викрадають конфіденційну інформацію, а далі або продають її, або ж використовують для шантажу. Кнопкові ж телефони, по факту не зберігають ніякої інформації про користувачів + віруси для них не страшні, оскільки ОС як така, на них відсутня.

Крім цього, багато хто переходить на такі телефони через їхню бюджетність, компактність та міцність, оскільки смартфони далеко не найміцніші і не найкомпактніші.

І остання причина, це відпочинок від інтернету, соціальних мереж та нескінченної кількості сповіщень. Користуючись кнопковим телефоном, ви просто отримуєте телефон для дзвінків і все, і як виявилося, більшість українців розділяють цю думку, віддаючи перевагу саме кнопковим телефонам.

Для прикладу, ми взяли один популярний український інтернет - магазин (MOYO) і ознайомилися із кнопковими телефонами, які українці купляють найчастіше.

На першому місці опинився телефон - 2E E240 POWER DS. Цей телефон отримав тільки те, що необхідне , а саме 2,4-дюймовий дисплей, підтримку 2-х сім-карт і об’ємний акумулятор 3000 мАг.

В цілому, це ідеальний телефон за свої гроші - 549 грн. Купити його можна за цим посиланням.

Кнопкові телефони знову стають популярними серед українців

На другому місці телефон - Caterpillar CAT B26 DS. Як видно з назви (CAT), це міцний телефон, який ідеально підійде будівельникам. Він також отримав підтримку 2-х сім-карт, 2,4-дюймовий дисплей і акумулятор 1700 мАг. Коштує він 1800 грн, але зараз можна придбати із знижкою за 1500 грн просто перейшовши за цим посиланням.

На третьому місці розмістився - Alcatel 2053 (2053D) і це телефон - "розкладушка". Він також отримав підтримку 2-х сім-карт, дисплей діагоналлю 2,4-дюйма та акумулятор 970 мАг. Придбати його можна за 899 грн, просто перейшовши за цим посиланням.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version