Home Новини сучасних технологій Компанія Adobe зробила додаток для смартфонів

Компанія Adobe зробила додаток для смартфонів

0
Компанія Adobe зробила додаток для смартфонів

Компанія Adobe зробила додаток для смартфонів, який допоможе обробити фото в найкращих традиціях Photoshop. Мобільна легка версія Adobe Photoshop носить назву Photoshop Camera і вже доступна в Google Play та AppStore. Цей безкоштовний додаток допоможе ваш обробляти свої фото та зображення для таких соцмереж як Instagram, Facebook та інші.

https://www.youtube.com/watch?v=TrUPqyylDgs&feature=emb_logo

В компанії оголосили про цей додаток ще минулого року, в листопаді, під час конференції Adobe Max. Від вчора, він офіційно доступний для скачування в магазинах. Цей додаток не надасть вам всіх можливостей Adobe Photoshop, але ви отримаєте всі необхідні інструменти, щоб ваші зображення виглядали майже професійно. Перш ніж робити фото, вам буде з’являтися список із всіх можливих фільтрів.

Додаток Photoshop Camera використовує Aense Sensei для того, щоб розпізнавати об’єкти на фото. Також він використовує функцію Face Light, яка оптимізує освітлення та видалення зайвих тіней. Також він розпізнає групові селфі та забирає всі можливі спотворення.
Нагадуємо, що цей додаток не замінить повноцінну програму Photoshop, а лише пришвидшить та вдосконалить весь процес оброблення зображень.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version