Реклама

Компанія Huawei розширює своє партнерство із Viber

Останні Новини

Компанія Huawei розширює своє партнерство із Viber, про що сама й оголосила. Враховуючи те, що користувачі магазину додатків AppGallery позитивно відгукуються про месенджер, така співпраця справді доцільна. Основна мета розвитку партнерства Huawei та Viber полягає в забезпеченні більш глибокої взаємодії із новою базою користувачів. Окрім цього, Viber був в числі перших, хто почав працювати із офіційним магазином додатків китайського гіганта, база користувачів якого лише зростає.

Нагадаємо, що месенджер Viber є також одним із найпопулярніших додатків на українському ринку, який надає можливість надсилати текстові повідомлення, здійснювати голосові та відео дзвінки. Загалом, Viber доступний 28 мовами у більше ніж 190 країнах світу.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Huawei оголосила новий телефон Y9a

Сьогодні, досить непримітно, компанія Huawei оголосила новий телефон Y9a. Huawei Y9a є допрацьованою версією Huawei Enjoy 20 Plus. Також,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -