Home Новини сучасних технологій Компанія Lifecell пришвидшилась в розгортанні 4G на території України

Компанія Lifecell пришвидшилась в розгортанні 4G на території України

0

Всім давно відомо, які мобільні оператори користуються найбільшою популярністю серед українців, тому цілком логічно, що вони змагаються між собою в якості надання послуг та кількості активних абонентів. Для прикладу, один з найбільших операторів України, Lifecell, нещодавно почав стимулювати абонентів Київстар та Vodafone переходити до них. Вони навіть максимально спростили перехід і створили вигідні тарифи саме для того, щоб абонентам Київстар та Vodafone було легше перейти до них. Сьогодні ж стало відомо, що компанія Lifecell пришвидшилась в розгортанні 4G на території України. Тільки нещодавно (близько 2- х тижнів тому) вони розширили швидкісне покриття в певних регіонах України, як нещодавно список населених пунктів з якісним 4G знову збільшився.

За офіційною інформацією, на початку цього місяця, 4G покриття отримали ще близько 200 тис українців в 343 населених пунктах. На даний момент, абонентів, які активно користуються якісним та швидкісним 4G, більше 27,9 млн в майже 11 тис населених пунктах. Цифри дійсно вражаючі.

Як повідомляється, 4G від Lifecell отримали жителі таких міст:
м. Батурин Ніжинського району Чернігівської області
м. Здолбунів Рівненського району Рівненської області
м. Фастів Фастівського району Київської області
м. Умань Черкаської області
м. Вінниця Вінницької області
м. Запоріжжя Запорізької області

Також в Lifecell розповіли, що українці почали менше користуватися телефонними дзвінками, яких минулого місяця було виконано на 3% менше, ніж минулого року в аналогічний період.

Ситуація із споживанням дата-трафіку повністю протилежна, за травень абоненти Lifecell спожили на 81% більше мобільного трафіку, ніж минулого року в аналогічний період.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version