Home Новини сучасних технологій Компанія Lifecell в черговий раз обійшла Київстар та Vodafone

Компанія Lifecell в черговий раз обійшла Київстар та Vodafone

0

Всі ми користуємося послугами мобільного зв’язку і в будь-якому випадку користуємося послугами одного із трьох найбільших операторів мобільного зв’язку, а саме Lifecell, Київстар або Vodafone. Як показує практика, більшість абонентів переплачують за мобільний зв’язок, а все тому, що всі тарифні плани провідних операторів пропонують майже одне й те саме. А якщо взяти до уваги те, що умовно безлімітні тарифні плани доступні за 225 грн. і більше, то питання переплати виникає ще більше. Так ось, компанія Lifecell в черговий раз обійшла Київстар та Vodafone і запропонувала найвигідніший тариф.

Для того, щоб елементарно зекономити на мобільному зв’язку, варто звернутися до свого поточного оператора та отримати перерахунок використаних хвилин, Мб та смс за попередні місяці. Навіть без відповіді оператора можна сміло сказати, що якщо ви використовуєте багато інтернету, то у вас використовується мало (або взагалі не використовується) тарифних хвилин на дзвінки в мережі та на інші номери. Також, велика ймовірність, що класичні текстові смс ви також не використовуєте, оскільки користуєтеся месенджерами.

Так ось, повернемося до Lifecell. Вони перші запропонували тариф «Хендмейд», який дозволить підключити тариф на основі власних вподобань і того, що ви використовуєте.
Для прикладу, якщо вам потрібно безлімітний інтернет + безлімітні месенджери та 10ГБ на Youtube + безлімітні дзвінки в мережі Lifecell, то щомісячна плата складатиме 170 грн. в місяць, що вже дешевше на 50 грн. в порівнянні з іншими операторами.
Також можливий варіант із всіма перерахованими вище елементами, крім Youtube, тоді вартість складатиме лише 150 грн. Якщо лише залишити безлімітний інтернет (20+ Гб) та безлімітні дзвінки, то вартість взагалі зменшиться до 140 грн.

Вигідніших умов не запропонує жоден оператор в Україні. Варто відмітити, що переходити на Lifecell варто тим, в кого в місті / селі непогане покриття.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version