Реклама

Компанія Sony може замінити контролери PS5 бананами

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

У нещодавно поданій заявці на патент, стало відомо, що компанія Sony може замінити контролери PS5 бананами. 

Так, ви правильно це прочитали. Заявка на патент , виявлена Gamesindustry , була подана в регулятор Патентами і товарним знакам США 15 липня 2020 г. Патент описує наміри компанії Sony потенційно дозволити будь-які «пасивні об'єкти, які не світяться» , такі як банани, апельсини і ручки, які можуть замінити контролер DualSense на PlayStation .

Компанія Sony може замінити контролери PS5 бананами

У патенті Sony нечітко описано, як би працювала її система, не вдаючись до надто детальних деталей. Відповідно до подання, "блок введення" спочатку отримував би зображення об'єкта, який утримується користувачем як контролер відеоігор. 

Компанія Sony може замінити контролери PS5 бананами

Потім система використовувала б модель машинного навчання, навчену ідентифікувати об’єкти, щоб виявити предмет, який користувач хоче використовувати як контролер. Як тільки це буде зроблено, "генератор вводу користувача" буде реєструвати зміни в позі об'єкта і передавати його на ігрову консоль, ефективно працюючи так само, як це робить традиційний контролер. 

Патентна заявка також включає як ілюстрації, так і посилання на "контролер із двома об'єктами", до яких Sony надає приклад використання двох апельсинів. Бо навіщо використовувати лише один фрукта, коли можна використовувати два?

Цікаво, що патент Sony не вперше замислюється про використання фруктів як ігрового контролера. Деякі стримери Twitch, такі як SuperLouis64 та Rudeism , раніше кидали виклик собі грати в ігри, використовуючи "неправильні контролери". 

Звичайно, це лише патентна заявка, тож це не обов’язково означає, що це дасть свої результати. 

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Lifecell оригінально представив нові тарифні плани

Вчора Lifecell оригінально представив нові тарифні плани - “Вільний Лайф”, “Смарт Лайф” та “Просто Лайф”. Як видно у рекламному-ролику, ці...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -