Home Новини сучасних технологій Компанія Apple запатентувала нову систему біозахисту

Компанія Apple запатентувала нову систему біозахисту

0

Сьогодні надійшла інформація, що компанія Apple запатентувала нову систему біозахисту для навушників. Раніше сьогодні (1 грудня 2020 р.) Патентне відомство США опублікувало відповідний патент Apple . Ця нова торгова марка буде пов’язана з навушниками AirPods наступного покоління та майбутніми смартфонами Apple, що підтримуватимуть новий сенсор для біоаутентифікації.

Компанія Apple запатентувала нову систему біозахисту

Переглядаючи патент, ми можемо помітити, що нові пристрої надходять з різними датчиками, які використовують самозмішувальні сигнали інтерферометрії самозмішувального датчика інтерферометрії для розпізнавання входів користувача. Якщо говорити простіше, то пристрої можуть зіставляти дані користувачів за допомогою голосових команд або команд без звуку. Ці датчики можуть бути “використані для біоаутентифікації та / або аудіокондиціонування отриманого звуку або голосових входів у мікрофон”.

Для тих, хто не знає, аспект беззвучного жесту означає, що пристрій зможе виявляти нечутні слова, що утворюються щелепою та язиком користувача. Іншими словами, датчик на навушниках може виявити деформації шкіри та виявити через неї будь-які можливі команди. На одному із зображень також була продемонстрована гарнітура AR / VR від Apple. Ця гарнітура може мати подібні датчики, які можуть виявляти як голосові команди, так і беззвучні жести від користувача, згідно зі звітом PatentlyApple .

Запатентована схема біоаутентифікації та пов'язані з нею процеси можуть використовуватися для зберігання шаблонів Vocie від користувача. Це означає, що голосові зразки користувачів можуть зберігатися локально в навушниках або AirPods наступного покоління, а також можуть використовувати алгоритми навчання для навчання системи безпеки для кращого розпізнавання голосу користувачів. На жаль, це все ще лише патент, і ми не маємо можливості підтвердити, чи компанія зараз працює над таким продуктом. Ця функція видається цікавою, хоча її реальні програми все ще залишаються невизначеними.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version