Home Новини сучасних технологій WhatsApp дозволяє використовувати власні шпалери для кожного чату

WhatsApp дозволяє використовувати власні шпалери для кожного чату

0

Тепер, коли вони запускають зникаючі повідомлення , WhatsApp намагається зробити звичайні повідомлення більш запам’ятовуються. Сьогодні надійшла інформація, що WhatsApp дозволяє використовувати власні шпалери для кожного чату. Ця функція дозволяє вибрати конкретні шпалери для кожного чату або окремого контакту, створюючи бажаний настрій та допомагаючи запам’ятати, з ким ви теж говорите.

Додаток Facebook, що належить Facebook, покращив вибір шпалер, додавши нові кольори для шпалер “doodle” за замовчуванням. Він також представив “нові, різноманітні та знакові образи природи та архітектури” з усього світу, щоб краще відобразити його глобальну базу користувачів, що налічує 2 млрд. Нарешті, він представив нові графічні малюнки як у світлих, так і в темних альбомах.

Якщо вам подобаються наклейки, WhatsApp полегшує їх пошук, дозволяючи шукати за текстом чи смайликами або переглядати за категоріями. Заохочує творців наклейок полегшити цей процес, позначивши їх смайликами та текстом. 

WhatsApp дозволяє використовувати власні шпалери для кожного чату

WhatsApp також представив анімовану версію своєї популярної наклейки Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) “Разом вдома”. Нові функції розпочнуть впроваджуватись цього тижня.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version