Home Новини сучасних технологій Компанія GIGABYTE представила повністю скляний корпус ПК із RGB-освітленням

Компанія GIGABYTE представила повністю скляний корпус ПК із RGB-освітленням

0

Компанія GIGABYTE представила повністю скляний корпус ПК із RGB-освітленням – AORUS C700 Glass. Це RGB-підсвічування не тільки на передній панелі, але і на бічній. 

Скляний корпус має RGB-освітлення

Дизайн скляного корпусу для ПК AORUS C700 унікальний завдяки обом сторонам корпусу ПК із панеллю із загартованого скла, що дозволяє легко переглядати будь-які встановлені компоненти. Ця конструкція повністю підкреслює RGB-освітлення як на передній, так і на бічній панелях. Цей корпус оснащений RGB-підсвічуванням на внутрішній стороні шасі, усі ці ліхтарі пропонують підтримку RGB Fusion 2.0. Програмне забезпечення RGB Fusion 2.0 пропонує 16,7 мільйона налаштовуваних варіантів кольорів та різноманітних світлових ефектів, включаючи кольоровий цикл, статику та імпульс.

Компанія GIGABYTE представила повністю скляний корпус ПК із RGB-освітленням

У цьому корпусі є можливість встановити графічну карту вертикально замість стандартної горизонтальної орієнтації. Це дозволяє користувачам легко демонструвати свої відеокарти всім, хто дивиться на ПК.

Скляний корпус для ПК AORUS C700 має широку сумісність до материнської плати E-ATX, і цей корпус може підтримувати до десяти накопичувачів. Цей корпус може підтримувати шість 2,5-дюймових накопичувачів та чотири місця для кріплення 3,5-дюймових або 2,5-дюймових дисків. Цей корпус також пропонує підтримку кулера AIO до 420 мм, що забезпечує різні конфігурації вентиляторів. Цей корпус має вбудований контролер ARGB та ШІМ. з трьома 5-вольтними і п'ятьма ШІМ-роз'ємами.

Передній ввід-вивід цього корпусу для ПК є великим, він має чотири порти USB 3.0, один порт USB 3.0 Type-C, порт HDMI і навіть аудіопорти. Це широке розмаїття підключень є ідеальним доповненням для майже будь-яких ігор або налаштування VR, оскільки порт HDMI на передній панелі та велика кількість портів USB 3.0 можуть легко підтримувати гарнітуру VR.

GIGABYTE ще не оголосила жодної інформації про ціни або про те, коли цей корпус ПК буде доступний для придбання.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version