Home Новини сучасних технологій Компанія HTC працює над складним Flip смартфоном

Компанія HTC працює над складним Flip смартфоном

0

Сьогодні надійшла інформація, що компанія HTC працює над складним Flip смартфоном. Наприкінці 2019 року HTC подали патент до ВОІВ (Всесвітнє відомство інтелектуальної власності), який нарешті був опублікований у серпні 2020 року.

Компанія HTC працює над складним Flip смартфоном

Згідно з доповіддю LetsGoDigital , патент показує смартфон із зовнішнім розкладним дизайном. Іншими словами, на відміну від Moto Razr 2019 , цей пристрій складається ще й назад.

Примітно, що, маючи дисплей зовні, це дозволяє екрану покривати як задню, так і передню частину в складеному стані. Це дещо схоже за дизайном у порівнянні з Huawei Mate X та Mate Xs, які також мають зовнішній дисплей у складеному стані.

Хоча це може виглядати привабливо, це також означає, що гнучкий дисплей має більше шансів бути пошкодженим при носінні.

Патентні документи також в основному зосереджені на шарнірному механізмі пристрою, а не на самому пристрої.

Документи, що стосуються першого складного смартфона HTC, все ще перебувають на початковій стадії, тому також невідомо, чи працює компанія насправді над таким телефоном, чи просто охоплює всі основи.

Незважаючи на це, HTC планує повернутися на ринок смартфонів, тому наявність інноваційного високоякісного продукту може допомогти знову повернути увагу до його брендингу.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version