Home Новини сучасних технологій Xiaomi скоро випустить розумний дозатор гарячої води

Xiaomi скоро випустить розумний дозатор гарячої води

0

Xiaomi скоро випустить розумний дозатор гарячої води. Відповідний пристрій зараз знаходиться під краудфандінгом на платформі Youpin. Відповідальною за розробку є компанія Viomi, яка є суббрендом Xiaomi. Даний пристрій може нагріти воду за одну секунду, не встановлюючи очищувач води.

Xiaomi скоро випустить розумний дозатор гарячої води

Водоочисник може контролювати рівень води в чашці без налаштування і зупинятися, коли вода наповниться. У той же час, він також має такі функції, як шестиступінчастий фільтруючий елемент та миттєве нагрівання за одну секунду. Пристрій коштує 249 доларів, і очікується, що його доставка почнеться 11 листопада.

Дозатор води має інфрачервоний датчик, розташований під виходом води з поїльної машини, який може контролювати рівень води в чашці в режимі реального часу. Таким чином, користувачу не потрібно заздалегідь встановлювати об’єм води відповідно до обсягу чашки і не потрібно весь час натискати кнопку виходу води. Коли чашка наповнена водою, машина автоматично зупиниться.

Для користувачів, які люблять гарячу воду, цей водоочисник оснащений технологією миттєвого нагрівання з товстої плівки, і нагрівання холодної води до окропу займає лише 1 секунду. У той же час машина також відповідає найкращому діапазону температур води для заварювання молока, приготування чаю та інших напоїв і може автоматично нагрівати воду до відповідної температури.

Дозатор води оснащений нещодавно модернізованою 6-ступінчастою системою глибокої фільтрації, що є збільшенням на два етапи порівняно з попереднім поколінням. Фільтр може видаляти 99,99% домішок, таких як пісок, важкі метали, бактерії та запахи у водопровідній воді.

Дозатор води використовує більш компактну двоядерну конструкцію та нещодавно модернізовану систему водних шляхів. Двоядерний дизайн поєднує оригінальні 5 фільтруючих елементів в один, який потрібно замінювати лише раз на рік.

Він також оснащений великим 5-дюймовим сенсорним екраном, за допомогою якого користувачі можуть в режимі реального часу переглядати стан якості води та вибирати різні режими.

Рекомендуємо: На Xiaomi Youpin Представлено Розумний Сміттєвий Контейнер.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version