Home Новини сучасних технологій Компанія MSI представила нову серію відеокарт SUPRIM

Компанія MSI представила нову серію відеокарт SUPRIM

0

Компанія MSI представила нову серію відеокарт SUPRIM. Престижна концепція перетворюється в реальність завдяки високоякісним матеріалам та скрупульозній техніці, яку можна побачити, відчути та пережити. Зосередження уваги на користувацькому досвіді відображається в деталях, на прикладі таких, як спеціальний радіатор для модулів пам’яті та подвійний BIOS, встановлюється в тихий режим.

Заснована на друкованій платі, продовжує спадщину високопродуктивного дизайну MSI із загартованими мікросхемами, преміум-компонентами та графічним процесором NVIDIA GeForce RTX 30 Series, який забезпечує захоплюючі ігрові пригоди та вимагає створення контенту. 

Система охолодження TRI FROZR 2S підтримує температуру під контролем, щоб графічна карта мала надзвичайну продуктивність. Поєднання високої ефективності теплопередачі TRI FROZR 2S та безшумних оптимізацій у вентиляторах та ребрах радіатора дозволяють SUPRIM бути дуже тихим, якщо не беззвучним, під час роботи.

Дивлячись на зовнішній вигляд, SUPRIM офіормлені сучасно. Полірований алюміній на корпусі охолоджувача та задній панелі надає жорсткий загрозливий вигляд та відчуття. Плавне RGB-освітлення можна налаштувати за допомогою Dragon Center та Mystic Light, щоб воно виливалося в мільйони кольорів та кілька динамічних ефектів.

SUPRIM надходить до роздрібних торговців по всьому світу, починаючи з 20 листопада.

Читайте також: MSI додали до своїх моніторів режим “консолі”.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version