Home Новини сучасних технологій Компанія Oppo презентувала свій перший смарт-годинник

Компанія Oppo презентувала свій перший смарт-годинник

0

Компанія Oppo презентувала свій перший смарт-годинник разом із смартфоном Oppo Reno4.
Ні для кого не секрет, що звичайні механічні годинники відходять в минуле, і наступає ера сучасних смарт – годинників, які завойовують ринок технологій. І Oppo Watch є цьому доказом.

Компанія Oppo презентувала свій перший смарт-годинник

Вирізняється він від більшості гаджетів тим, що володіє першим подвійним вигнутим AMOLED-дисплеєм. Розробники випустили його у двох різновидах :46-мм та 41-мм.
1,91 та 1,6 – дюймовий дисплей з 100% кольоровою гамою DCI-P3 та роздільною здатністю 402 x 476pх, що на відмінно передає кольорову гаму, формує чітке зображення та просто радує око.

Робота акумулятора та зарядки

За допомогою Qualcomm Snapdragon Wear 3100 SoC та Ambiq Micra Apollo3 Wireless SoC, та подвійною системою витривалості, годинник став ще більш витривалим в користуванні, і не потребує частої зарядки.
46–міліметрова версія витримує до 36 годин активного користування, та 21 день в режимі очікування з функціями сповіщення, крокомір, і контроль серцевого ритму.
41-міліметровий варіант смарт-годинника представляє 24 години користування та 14 днів енергозбереження.

Більша модель заряджається до 46 відсотків всього за 15 хвилин, тоді як менша версія заряджає 30 відсотків одночасно.
Серед особливостей варто відмітити, що Oppo Watch окрім звичайного датчика серцевого ритму також отримав відстеження і контроль різних фізичних навантажень, такі як ходьба, біг, їзда на велосипеді.

Доречі, водостійкість смарт-годинника сягає 50 метрів, а отже відстежувати заняття по плаванню він також в змозі. Функціонує Oppo Watch на базі ОС Google Wear.

Ціна та доступність
Обидві моделі Oppo Watch будуть мати різні кольорові варіанти, та вартість. Зокрема, 46-мм вийде у чорному та глянцево-золотому кольорі, вартість близько 267 доларів США. 41-мм версія вийде аж у 3-х кольорах, а саме: чорний, сріблястий та рожеве золото.
Стартує продаж з 10 серпня 2020 року.

Рекомендуємо: OPPO Представила Бездротову Зарядку На 65Вт.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version