Реклама

Компанія Samsung оголосила дату релізу смартфона Galaxy S21

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Samsung оголосила дату релізу смартфона Galaxy S21. Реліз відбудеться в четвер, 14 січня 2021 року, в останній день цьогорічного (віртуального) CES. Очікуваний пристрій буде представлений у трьох варіантах – Samsung Galaxy S21, Samsung S21 Plus та Samsung S21 Ultra.

Підтвердження надійшло від найбільшого магазину мобільних пристроїв Samsung в Індії. Магазин Оперного театру в Бенгалуру заявив, що розпочне продажі пристроїв з 29 січня, оскільки запаси надійдуть до Індії лише через тиждень після запуску. Він також повідомляє, що розпочав попереднє замовлення на депозит у розмірі 2000 рупій (27 доларів США), в обмін на який він буде постійно інформувати клієнтів про доступність через WhatsApp . Тим, хто залишає заставу, не доведеться вирішувати, який варіант вони хочуть, до офіційного оголошення. Зрештою, технічно ці пристрої “ще не існують”.

У магазині також підтвердили, що індійські пристрої працюватимуть від ще не анонсованого чіпсета Exynos 2100, а не від Qualcomm Snapdragon 888, який, як вважають, знаходиться на капоті на деяких інших ринках. Вони також підтвердили кольори, побачені у тизерних відео - сірий, рожевий, фіолетовий та білий для S21, рожевий, фіолетовий, срібний та чорний для S21 Plus та сріблястий або чорний для S21 Ultra.

Одне, що не було підтверджено чи спростовано, - це чутки, що Samsung не буде поставляти зарядний пристрій із флагманами цього року, принаймні в деяких країнах . Це сюрприз, який ще попереду.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо основні переваги безпровідних навушників

Ще п'ять років тому, компанія Apple випустила вперше безпровідні навушники. Після того, інші виробники теж стали випускати їх, але...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -