Реклама

Компанія Sony потратила рекордну суму на рекламу PlayStation 5

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанії Sony і Microsoft випустили в листопаді свої ігрові приставки нового покоління – PlayStation 5 і Xbox Series X. І хоча конкуренція між двома компаніями запекла, продажу PlayStation 5 значно перевершують Xbox Series X в міжнародному масштабі. Причина в такій різниці досить проста, компанія Sony потратила рекордну суму на рекламу PlayStation 5.

Наприклад, в Японії в перші дні продажів співвідношення між PlayStation 5 і Xbox Series X становило 5,75 до 1. У чималій мірі це пов’язані з маркетинговою компанією. Згідно свіжої статистиці MediaRadar, Sony витратила на рекламу втричі більше, ніж Microsoft за місяць до запуску приставок і безпосередньо після початку продажів.

З 19 жовтня по 15 листопада Sony вклала 15 мільйонів доларів в рекламу PS5, тоді як Microsoft витратила «всього» 5 мільйонів на просування своєї нової приставки.

Крім того, витрати Sony на телерекламу в листопаді зросли вдвічі, досягли 26,2 млн доларів - більше половини рекламних витрат всієї індустрії. На другому місці знаходиться Microsoft із запуском Xbox і «скромними» 10,6 млн.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо основні недоліки гнучких смартфонів і чому вони не стали хітами

Складні смартфони з'явились відносно недавно, але так і не стали популярними. Звісно, ними цікавляться, про них знають, але чомусь...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -