Home Новини сучасних технологій Компанія Xiaomi представила новий смарт-годинник Mibro Air

Компанія Xiaomi представила новий смарт-годинник Mibro Air

0

Компанія Xiaomi представила новий смарт-годинник Mibro Air. Mibro – це бренд Zhenshi Technology та частина роздвоєної екосистеми Xiaomi. 

Нещодавно компанія представила  новий розумний годинник під назвою Mibro Air з пристойним дизайном та технічними характеристиками, що кидається в очі. Цей розумний годинник повинен вийти на ринок 30 листопада. Щоб продовжити розмову та зацікавити людей, компанія пропонує різні угоди, якими можна скористатися до офіційного запуску.

Компанія Xiaomi представила новий смарт-годинник Mibro Air

Розумні годинники Mibro Air можуть похвалитися металевим корпусом, виготовленим із цілісної деталі, щоб протистояти подряпинам та забезпечувати довговічність. Цей виріб має сертифікат IP68 і може легко протистояти щоденному дощу, поту та частим бризкам під час миття рук.

Що стосується дисплея, цей  розумний годинник  оснащений 1,28-дюймовим круглим циферблатом з кольоровим екраном TFT з високою роздільною здатністю та співвідношенням екрану до корпусу 95%. Його добре розставлені значки покращують читабельність, а поворотний режим додатково додає універсальності. Користувач може навіть налаштувати фон та інтерфейс циферблату відповідно до своїх уподобань.

Розумні  годинники Mibro Air ідеально підходять для людей, що ведуть активний спосіб життя, оскільки вони мають до 12 спортивних режимів. Він може ефективно реєструвати різні види активностей, включаючи бігову доріжку та велотренажер, на додаток до найбільш звичних видів спорту, таких як біг, футбол, теніс або навіть проста прогулянка. 

Він оснащений датчиком серцевого ритму, який допомагає постійно вимірювати значення, попереджаючи користувача про будь-яку можливу проблему або порушення. Крім того, цей розумний годинник також може контролювати сон кожного вечора, щоб мати повну перевірку. Всі ці значення та вимірювання можна записати та синхронізувати з мобільним додатком Mibro Fit, який є досить схожим на додаток Mi Fit від Xiaomi.

Автономність роботи

Mibro Air постачається з акумулятором на 200 мАг, що гарантує до 10 днів безперервного використання та 25 днів у режимі очікування. Він підтримує Bluetooth V5.0, щоб запропонувати зручне з'єднання зі смартфоном. Можна легко отримувати сповіщення від додатків, включаючи Дзвінки та Повідомлення, WhatsApp, Messenger, Skype, Gmail тощо.

Xiaomi Mibro Air SmartWatch  легкий, елегантний і універсальний предмет , який може бути ідеальним доповненням до інших аксесуарів. 

Читайте також: Cмартфон Xiaomi Mi 11 отримає чотиригранний вигнутий дисплей.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version