Home Новини сучасних технологій Компанія Xiaomi займеться прикрасами для дому

Компанія Xiaomi займеться прикрасами для дому

0
Компанія Xiaomi займеться прикрасами для дому

Сьогодні надійшла цікава інформація, яка пов’язана з компанією Xiaomi. Як вірити отриманій інформації, то а найближчий час, компанія Xiaomi займеться прикрасами для дому. Як повідомляють KrAsia, китайський виробник смартфонів Xiaomi нещодавно інвестували в Dongyi Risheng, одну з провідних китайських компаній, що займається оформленням дому. Виробник побутової електроніки став одним з основних акціонерів компанії, що є кроком для розвитку власного бізнесу з розумним домом.

Згідно з доповіддю KrAsia , Xiaomi інвестувала 139 мільйонів юанів (приблизно 20,7 мільйона доларів США) в Dongyi Risheng. Це дозволить першим придбати 21 мільйон акцій у Dongyi Tianzheng Investment Co за ціною 6,62 доларів США за акцію. На даний момент Dongyi Tianzheng Investment володіє 256,4 мільйонами акцій до завершення угоди.

Згідно з офіційною заявкою Донгі Рішенга, "компанія використовуватиме широку присутність Xiaomi в секторі Інтернету речей (IoT), а також власне накопичення в секторі прикрас будинку та власні можливості оцифрування, щоб дослідити, як технології AI та IoT можна інтегрувати з побутовою технікою, щоб забезпечити споживачам розумне життя ". Іншими словами, виробник прикрас для дому також отримує вигоду від передачі акцій.

Перехід до Xiaomi також дозволить їй розвивати власний бізнес продуктів для розумних будинків. Ці дві компанії співпрацюють з липня 2020 року, і після підписання стратегічного партнерства Dongyi залучить виробника смартфонів та продукцію своїх партнерів до поточного каналу продажів. Це означає, що це також допоможе швидкості проникнення продуктів Xiaomi IoT.

Читайте також: Xiaomi Представили Електричну Сушарку Для Одягу

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version