Home Новини сучасних технологій Користувачам Xbox дозволять транслювати ігри на iPhone та iPad

Користувачам Xbox дозволять транслювати ігри на iPhone та iPad

0

Microsoft тестує нову версію свого додатка Xbox. Згідно отриманої інформації, користувачам Xbox дозволять транслювати ігри на iPhone та iPad. Нова функція була представлена для користувачів TestFlight сьогодні вранці.

Користувачам Xbox дозволять транслювати ігри на iPhone та iPad

Варіант потокового передавання Xbox відрізняється від служби xCloud від Microsoft, з якою вона вже стикається з Apple. xCloud призначений для потокової передачі ігор із серверів Microsoft, тоді як опція потокового передавання Xbox вимагає від користувачів підключення своїх iPhone до своїх консолей Xbox.

Як зазначає The Verge, нова опція потокового передавання Xbox подібна до програми PS4 Remote Play, яку Sony пропонує на iPhone і iPad від Apple. Дистанційне відтворення дозволяє користувачам грати в свої ігри PS4 через Wi-Fi на пристрої Apple.

Функція потокового передавання Xbox працюватиме поза домом, як і версія PlayStation, дозволяючи власникам Xbox отримувати доступ та грати в свої ігри зі свого Xbox, коли вони не вдома. Оновлений додаток Xbox зараз тестується учасниками TestFlight і, швидше за все, незабаром відбудеться загальнодоступний запуск.

Що стосується xCloud, Microsoft має спосіб передати цю функцію на iPhone і iPad після нещодавніх змін політики App Store, але впровадження xCloud на пристроях Apple вимагатиме від Microsoft завантаження кожної окремої гри в App Store.

Microsoft заявила, що це "поганий досвід для клієнтів", які хочуть "перейти безпосередньо до гри зі свого кураторського каталогу в межах однієї програми, як це роблять із фільмами чи піснями", і не змушені "завантажувати понад 100 програм для гри". індивідуальні ігри з хмари ".

Проект xCloud стартував 15 вересня як Xbox Game Pass Ultimate, і хоча він доступний на пристроях Android, він недоступний для користувачів iOS.

Джерело: macrumors

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version