Реклама

Китайське агенство сертифікувало два нових смартфони від Xiaomi

Останні Новини

Xiaomi 12S і Xiaomi Mix Fold 2 були помічені в списках на сертифікаціюв китайському агенстві 3С. Це свідчить про їх появу найближчим часом на ринку Китаю. Які будуть ці майбутні смартфони?

Xiaomi 12S кажуть, що буде із процесором Snapdragon 8+ Gen 1. Дисплей планується OLED із частотою оновлення 120 Гц. Камера основна на 50 Мп, досить такі непогані показники. Разом із ними швидше за все випустять Xiaomi 12S Pro із чіпсетом Snapdragon 8+ Gen 1 и Dimensity 9000.

Цікаво: Смартфони Xiaomi надійно зберігають особисті дані користувача

Другий смартфон Xiaomi Mix Fold 2 буде із процесором Snapdragon 8+ Gen 1 SoC. Його особливістю стане складний екран LTPO розміром 8,1 дюйм. Окрім цього очікується якісна батарея із великою ємністю.Обидві моделі, судячи по списку, будуть підтримувати швидку зарядку на 67 Вт.

Це ті дані, які відомі по попередній інформації із джерел. Які ще характеристики та особливості будуть у смартфонів ми дізнаємось трохи пізніше, після їх презентації та виходу в світ.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Nokia подала позов проти Lenovo

Сьогодні з’явилася інформація, що Nokia подала позов проти Lenovo до Комісії з міжнародної торгівлі США. В зверненні йдеться про...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -