Home Новини сучасних технологій LG представила смартфон, який виділяється своїм дизайном

LG представила смартфон, який виділяється своїм дизайном

0

Компанія LG представила смартфон, який виділяється своїм дизайном – LG K92. В даному випадку звертає на себе увагу досить незвично оформлена камера і величезний спалах, розташований окремо. До того ж тут досить складної форми рамка.

LG представила смартфон, який виділяється своїм дизайном

Само собою, дизайн – це справа смаку. Що ж стосується технічних характеристик, вони тут досить непогані щодо ціни в 360 доларів при обліку, що це ціна в США. Смартфон заснований на SoC Snapdragon 690, що забезпечує роботу в мережах 5G. Також тут є великий дисплей діагоналлю 6,7 дюйма роздільною здатністю Full HD +, 6 ГБ оперативної пам’яті, 128 ГБ флеш-пам’яті, квадрокамера з датчиками дозволом 64, 5, 2 і 2 Мп, фронтальна камера дозволом 16 Мп і акумулятор ємністю 4000 мА • год.

Про швидку зарядку на сайті LG нічого не сказано, але якась там явно повинна бути. Також деякі джерела говорять про стереодинамыки, але LG теж нічого про це не згадує.

Читайте також: LG Офіційно Анонсувала Смартфон LG Q52.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version