Home Новини сучасних технологій Xiaomi оголосили про випуск XiaoAI Speaker Art Battery Edition

Xiaomi оголосили про випуск XiaoAI Speaker Art Battery Edition

0

Ще в травні Xiaomi запустила XiaoAI Speaker Art у Китаї за ціною 51 долар. Цей самий динамік пізніше дебютував як Mi Smart Speaker на базі Google Assistant в Індії та Європі . Сьогодні Xiaomi оголосили про випуск XiaoAI Speaker Art Battery Edition акумулятора у своїй країні за 59 доларів.

Xiaomi оголосили про випуск XiaoAI Speaker Art Battery Edition

Нещодавно випущений  динамік XiaoAI Speaker Art Battery Edition ідентичний стандартному варіанту, за винятком наявності батареї 4850 мАг. Компанія заявляє, що він пропонує до 6,5 годин відтворення музики з повним зарядом. Найголовніше, що користувачі тепер можуть брати його куди завгодно.

Оскільки це той самий динамік з акумулятором, він оснащений 2,5-дюймовим 12-ватним широкосмуговим динаміком з двома спеціальними підсилювачами низьких частот і настройкою звуку DTS.

Крім того, корпус динаміка виготовлений з металу з 10531 звуковими отворами, тоді як зверху розмыщена 16-мільйонна світлодіодна стрічку RGB, а також ємнісні кнопки для відтворення / паузи, регулювання гучності та ввімкнення / вимкнення подвійного мікрофона далекого поля.

Як і звичайну модель, цю можна також підключити парно для стереозвуку 2.0, а також вын підтримує аудіоформат LHDC. І останнє, але не менш важливе: він працює на базі чіпсету Texas Instruments TAS5805M і має двосмуговий WiFi 5 та Bluetooth 4.2.

Видання Xiaomi XiaoAI Speaker Art Battery Edition наразі обмежене Китаєм і надійде у продаж з 1 листопада. Оскільки Xiaomi зараз продає стандартну версію на світових ринках, існує невеликий шанс, що ця версія з’явиться на глобальному ринку.

Читайте також: Показано Вигляд Смарт-Годинника Xiaomi Mi Watch Lite.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version