Home Новини сучасних технологій Sony розробляють нову консоль PlayStation

Sony розробляють нову консоль PlayStation

0

Нещодавно Sony дозволили публікувати відео з розпакуванням PlayStation 5 і мережу заполонили подібні ролики. В одному автори роликів виявилися абсолютно згодні – приставка вийшла просто величезною. Тепер відомий тематичний ресурс LetsGoDigital з багатою історією витоків і якісних рендерів на основі патентів опублікував інформацію, що Sony розробляють нову консоль PlayStation – PlayStation 5 Slim Edition.

Sony розробляють нову консоль PlayStation

LetsGoDigital вважає абсолютно неймовірним варіант розвитку подій, в якому Sony відмовиться випустити нові версії PlayStation 5.

Причому мова йде не про тематичні виданнях, на зразок PS5 Spider-Man Edition, а іншому дизайні і «начинці», на кшталт зменшеної, спрощеної та здешевленої PS5 Slim, а також більш дорогої і технічно досконалої PS5 Pro.

PlayStation 5 Pro очікується не раніше ніж в 2023 році. А до цього імовірний випуск PS5 Slim.

Вона може стати гарною альтернативою Xbox Series S. Приставка PS5 Digital Edition з цією місією явно не справляється, оскільки вона на 100 євро дорожче Xbox Series S.

Дизайнер Джермейн Сміт (Jermaine Smit), відомий по відеоканалу Concept Creator в YouTube, спеціально для LetsGoDigital створив тривимірну модель і рендери ігрової консолі Sony PlayStation 5 Slim Edition.

У відкритому продажі PlayStation 5 з'явиться в деяких регіонах, в тому числі в США і Японії, 12 листопада. В Європі та інших країнах - 19 листопада.

Читайте також: Покупці Xbox Series X І PlayStation 5 Можуть Розчаруватися.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version