Home Новини сучасних технологій Microsoft зробили повний офіційний відеоогляд Xbox Series X і Series S

Microsoft зробили повний офіційний відеоогляд Xbox Series X і Series S

0
Microsoft зробили повний офіційний відеоогляд Xbox Series X і Series S

Сьогодні, Microsoft зробили повний офіційний відеоогляд Xbox Series X і Series S. Вони показали консоль, інтерфейс та аксесуари.

Microsoft продовжує робити заключні кроки перед швидким надходженням в продаж її ігрових приставок нового покоління. На цей раз, компанія опублікувала досить докладний офіційний відеоогляд Xbox Series X і Series S.

У ролику показується, на що можуть розраховувати користувачі «при першому завантаженні консолі Xbox нового покоління». Представник компанії розповідає, як розробники прискорили запуск ігор, чому графіка ігор і сам ігровий процес стали краще, а також про те, як додаток Xbox дозволяє залишатися на зв’язку з друзями і консоллю, навіть якщо користувач знаходиться далеко від дому.

Демонструються можливості нового інтерфейсу і нового бездротового контролера Xbox Wireless Controller, розширення сховища і оптимізації ігор, а також багато іншого. Xbox Series X і Series S стануть доступні у відкритому продажі 10 листопада.

Читайте Також: Microsoft Презентували Нові Ігри Для XBOX.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version