Home Новини сучасних технологій Samsung запатентували новий складний смартфон із спливаючою камерою

Samsung запатентували новий складний смартфон із спливаючою камерою

0

Незважаючи на те, що Samsung є лідером на ринку складних смартфонів, вони всерівно продовжують подавати патенти на нові дизайни та корисні програми, пов’язані з складними смартфонами. Сьогодні ж ми дізналися, що Samsung запатентували новий складний смартфон із спливаючою камерою.

Як завжди, новий патент на товари Samsung Electronics помітили в  LetsGoDigital . Компанія подала його (патент) у ВОІВ (Всесвітнє відомство інтелектуальної власності) під назвою “Складний електронний пристрій, що включає розсувну структуру та спосіб управління ним”. Патент було затверджено та опубліковано 22 жовтня.

У документації до цього патенту йдеться про використання спливаючих камер 4- ма різними способами у складному смартфоні, схожому на Galaxy Z Fold2 . Ми не думаємо, що південнокорейський технічний гігант коли-небудь прийме це на озброєння, але все ж варто поглянути на нього.

Samsung запатентували новий складний смартфон із спливаючою камерою

У першому типі спливаючий модуль містить датчики для селфі та відеодзвінків, як на традиційних смартфонах. Отже, цей модуль знаходиться всередині лівої сторони смартфона. Тоді як у решти трьох типів спливаючий модуль знаходиться всередині правої сторони.

У другому типі спливаючий модуль призначений для задніх камер, завдяки чому задня панель пристрою може бути чистою. Однак у третього типу pop-модуль включає мікрофони та спалах для задніх камер, а також весь набір фронтальних датчиків. Нарешті, у четвертому типі розміщені як задня, так і передня камери разом.

Сказавши, що, як ми вже згадували на початку, Samsung навряд буде використовувати цей патент в майбутньому, оскільки в наступні роки очікується перехід на підекранні камери .

Читайте також: Samsung Запатентували Смартфон З Подвійним Складним Форм-Фактором.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version