Home Новини сучасних технологій Lifecell стимулює українців покинути месенджер WhatsApp

Lifecell стимулює українців покинути месенджер WhatsApp

0

Всі ви напевно вже чули про скандали, які вирують навколо месенджера WhatsApp, що з’явилися через нову політику конфіденційності та нововведення, які негативно вплинуть на конфіденційність її користувачів. Для більшості користувачів WhatsApp, останньою краплею терпіння стали обмеження з сторони WhatsApp по відношенню до незгідних користувачів з новою політикою. Багато хто перейшов на інші месенджери, деякі користуються WhatsApp із обмеженнями, а деякі погодилися на стеження з сторони компанії. Як би не було, але досить велика кількість українців почали користуватися месенджером, який ще не входить в трійку найпопулярніших, але впевнено йде до цієї цілі. Якщо ви здогадалися, то мова йде про фірмовий месенджер компанії LifecellBiP. Сьогодні ж стало відомо, що Lifecell стимулює українців покинути месенджер WhatsApp.

Яким чином це відбувається? Все досить просто. Нещодавно, 21 травня, в месенджері додали нову корисну функцію, яка полегшує перехід із WhatsApp на BiP. Називається ця функція “перенесення листувань з WhatsApp до BiP ”. Нижче дивіться інструкцію по перенесенню.

Для того, щоб перенести всі свої чати із WhatsApp до BiP, необхідно перейти у WhatsApp та відкрити чат, який ви хочете перенести в першу чергу. Далі необхідно натиснути на 3 крапки, які розміщуються у верхньому правому куті. Після цього, в меню необхідно вибрати “Ще” та натиснути на “Експортувати чат”. Також вам буде дано вибір, як переносити чати, а саме, чи з медіафайлами, чи без. Після того, як ви зробили вибір, в pop-up вікні необхідно вибрати месенджер BiP та зачекати поки відбудеться перенесення. Таку процедуру можна виконувати із всіма чатами, які ви хочете перенести до BiP.

Також варто відмітити, що BiP ще отримав функцію “архівування чатів”, за допомогою якої можна приховати чат із загального списку чатів. Ще доступна функція “стилізація тексту”, за допомогою якої можна виділяти текст жирним, курсивом, закресленим або підкресленим.

Ще повернемося до перенесення чатів. Як повідомляють в Lifecell, в найближчий час буде доступне перенесення чатів із інших популярних в Україні месенджерів.

Також нещодавно стало відомо, що за допомогою популярного месенджера можна отримувати додаткові 6 ГБ мобільного інтернету щомісяця.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version