Home Новини сучасних технологій За допомогою популярного месенджера можна отримувати додаткові 6 ГБ мобільного інтернету щомісяця

За допомогою популярного месенджера можна отримувати додаткові 6 ГБ мобільного інтернету щомісяця

0

Всі ми користуємося смартфонами і, відповідно, мобільним інтернетом. Як завжди, його інколи надзвичайно мало і недостатньо для комфортного користування протягом місяця. Сьогодні ж стало відомо, як за допомогою популярного месенджера, можна отримати додаткові 6 ГБ мобільного інтернету, які будуть додані до вашого тарифного плану.

Як і в більшості випадків, отримати ці 6 ГБ зможуть далеко не всі українці, а лише абоненти компанії Lifecell, оскільки акція створена саме для них. В офіційному повідомленні компанії йдеться, що всі бажаючі (абоненти Lifecell) зможуть в декілька кроків отримувати 6ГБ мобільного трафіку щомісяця до кінця поточного року, використовуючи месенджер BiP.

За допомогою популярного месенджера, можна отримувати додаткові 6 ГБ мобільного інтернету щомісяця

В умовах акції описано декілька важливих кроків, без яких винагороду отримати не вийде. Умови отримання винагороди дивіться нижче.

Також нижче представлено завдання, за які будуть нараховувати бонусні ГБ.

Дана акція триватиме до кінця 2021 року, а саме до 31.12.2021 року.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version