Home Новини сучасних технологій Популярний в Україні платіжний сервіс знову запрацював після тривалих технічних неполадок

Популярний в Україні платіжний сервіс знову запрацював після тривалих технічних неполадок

0

Популярний в Україні платіжний сервіс знову запрацював після тривалих технічних неполадок. Раніше ми повідомляли, що сервіс онлайн-платежів Paycell від Lifecell був тривалий час недоступним для українців, а якщо точніше, то проблеми розпочалися перед різдвяними святами. Нещодавно ми публікували матеріал про те, що компанія Lifecell втрачає постійних користувачів саме через те, що Paycell не працює понад 3 місяці і чітких термінів стосовно відновлення його роботи не надходить.

Сьогодні ж, на офіційній сторінці Lifecell було опубліковано інформацію про те, що сервіс Paycell “Швидкий, зручний та безпечний, що особливо актуально під час карантину”. Також в компанії нагадали, що Paycell можна використовувати для :

  • Оплати комунальних
  • Переказів на картки банків
  • Поповнення акаунтів онлайн-ігор
  • Погашення кредитів
  • Оплати штрафів

Скрін останньої публікації дивіться нижче:

За відновлення роботи Paycell можна було похвалити Lifecell, але як виявилося, сервіс працює не ідеально і користувачі продовжують скаржитися на його роботу, а саме на те, що він не працює на смартфонах. Представники Lifecell порекомендували незадоволеним користувач використовувати веб-версію Paycell для своїх оплат.

Як бачите, компанія офіційно підтверджує, що версія для смартфонів ще не виправлена і, як завжди, не вказує термінів виправлення. Для тих українців, які користуються Paycell, варто використовувати веб-версію, щоб уникнути різноманітних збоїв додатку та не залишитися без своїх коштів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version