Home Новини сучасних технологій Lifecell запустили вигідний кешбек для своїх постійних абонентів

Lifecell запустили вигідний кешбек для своїх постійних абонентів

0

Нещодавно стало відомо, що Lifecell запустили вигідний кешбек для своїх постійних абонентів. Якщо конкретніше, то цього тижня стала доступна нова акція від компанії lifecell – «Літня спека з кешбеком».

Діє акція практично для всіх індивідуальних абонентів lifecell, які використали наповнення пакету послуг за власним тарифним планом та мають на меті перезамовити його знову. А здійснити це необхідно в додатку «Мій lifecell». Діє акція «Літня спека з кешбеком» до 30 вересня 2021 року

Lifecell запустили вигідний кешбек для своїх постійних абонентів

За перше перезамовлення тарифу користувач отримає 10% кешбеку від вартості пакету послуг, який надається на 7 днів, 30 днів, або 4 тижні. Дійсні бонуси протягом 7 днів та витрачати їх можна на смс, мобільні дзвінки, мобільний інтернет, тощо.

Здійснити перезамовлення пакету послуг в застосунку «Мій lifecell» досить просто. Вам необхідно відкрити його, зайти в «Профілі» та знайти розділ «Баланси», далі натиснути «Перезамовити». Якщо вам необхідно перезамовити тариф для когось із своїх рідних, тоді в розділі «Баланси» потрібно обрати «Мобільна турбота».

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version