Home Новини сучасних технологій Майбутній смартфон Realme Q2 з’явився на AnTuTu

Майбутній смартфон Realme Q2 з’явився на AnTuTu

0

Не так давно, смартфон із номером моделі Realme RMX2173 з’являвся на TENAA. Тоді ж, була інформація, що це новий смартфон серії Q, а саме Realme Q2. І його запуск, ймовірно, відбудеться 13 жовтня цього року. Зараз, майбутній смартфон Realme Q2 з’явився на AnTuTu із середнім балом 519 992.

Майбутній смартфон Realme Q2 з’явився на AnTuTu

Щодо балу на AnTuTu, то це середнє значення тесту CPU, GPU, пам’яті та UX, проведеного на пристрої.  Із списку TENAA стало відомо, що новий смартфон буде керуватись восьмиядерним процесором, що працює на частоті 2,4 ГГц.

Технічні характеристики пристрою поступово розкриваються, але варто пам’ятати, що дана інформація не підтверджена. Якщо вірити чуткам, то Realme Q2 отримає 6,43-дюймову панель S-AMOLED з роздільною здатністю Full HD +. Операційна система очікується Android 10. Оперативна пам’ять може бути 6 Гб або 8 Гб, а вбудована 128 Гб або 256 Гб.

Рекомендуємо: Компанія Google випустить обмежену кількість нових смартфонів Pixel.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version