Реклама

Meizu готується до запуску ігрового смартфона

Останні Новини

Сьогодні, на сайті Weibo, компанія Meizu перейменувала свій профіль на “Meizu Gaming”. А це може означати те, що Meizu готується до запуску ігрового смартфона. Це справді реально, так як зараз більшість виробників спрямовують свої потужності на випуск якнайкращого ігрового смартфона, і Meizu не виключення.

Окрім цього, компанією було опубліковано інформацію про те, що Meizu Gaming буде співпрацювати із грою King of Glory для створення сильної команди, що буде представляти Meizu в ігрових змаганнях. Переможці змагань отримають смартфони Meizu 17 та ще буде представлено декілька призів для учасників.

Щодо деталей майбутнього ігрового смартфона від Meizu, то поки нічого конкретного невідомо. Очікуємо, що уже через декілька днів почнуться певні витоки інформації.

Рекомендуємо: Meizu Розробляв Смартфон З Подвійним Дисплеєм.

Джерело: Weibo

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

6 простых способов сделать так, чтобы ваш смартфон работал как можно дольше

Стаття доступна українською...Ваш телефон является важной частью поддержания связи с друзьями и семьей, поэтому следуйте этим советам, чтобы убедиться,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -