Реклама

Названо способи, як не платити Приватбанку за кредитну картку

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Швидше за все, якщо ви клієнт ПриватБанку , то маєте в своєму арсеналі їхню кредитну картку “Універсальна”, яку зараз отримують всі нові клієнти. В даному випадку немає значення, чи вам просто необхідно відкрити рахунок, чи ви плануєте їхньою карткою тільки розраховуватися за покупки, з великою ймовірністю, універсальну картку ви отримаєте. Картка “Універсальна” – це кредитна картка, яка спочатку має невеликий кредитний ліміт (500 -1000 грн), але з часом, цей ліміт підвищується автоматично. Так ось, зараз буде названо способи, як не платити Приватбанку за кредитну картку, а їх є три.

Спосіб 1.

Не користуйтесь кредитними коштами. В даному випадку цей спосіб підійде тим, хто отримав цю картку проти власного бажання. Завжди контролюйте ліміт коштів на картці, щоб випадково не розрахуватися кредитними. Ще краще, якщо через Приват24 ви зменшите кредитний ліміт до 0 гривень, але в даному випадку, існує ймовірність, що при критичній необхідності ПриватБанк не надасть вам кредиту.

Якщо ж ви скористалися кредитним лімітом, то намагайтеся його повернути в пільговий безвідсотковий період.

Спосіб 2.

Ніколи не знімайте кредитні гроші з кредитки Універсальна, оскільки там такі шалені комісії, що повертаючи кредит ви в першу чергу будете "гасити" саме комісії банкомату.

Якщо сильно потрібна готівка, то краще взяти в борг в родича, або ж замість нього оплатити покупку в магазині.

Спосіб 3.

Користуйтесь кешбеком, програмами лояльності та бонусами для клієнтів ПриватБанку. На сайті ПриватБанку можна знайти велику кількість магазинів-партнерів, які пропонують непогані бонуси та кешбек для тих клієнтів, які розраховуються в них картками ПриватБанку. Так ви зможете суттєво зекономити як на самій покупці, так ще й отримати приємні бонуси.

Використовуючи ці три способи, ви не буде "заходити в мінус" користуючись кредиткою ПриватБанку.

Також нещодавно стало відомо, що в українців масово обкрадають на сайті Приват24.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Датчик Холла – що це та для чого потрібен на смартфоні?

На смартфонах є дуже багато функцій та спеціальних можливостей для того, щоб користувачі могли використати свій пристрій на повну....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -