Реклама

Месенджер WhatsApp отримає функцію, яку всі давно очікували

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Про месенджер WhatsApp, соціальну мережу Facebook та Instagram можна говорит безкінечно, оскільки інформації про них неймовірно багато, як і активних користувачів. Для прикладу, одна з останніх новин полягає в тому, що месенджер WhatsApp отримає нову функцію, яку всі давно очікували. Функція справді довгоочікувана, оскільки користувачі давно вимагають її введення.

Якщо ви не здогадалися про що йде мова, то сьогодні стало відомо, що WhatsApp можна буде використовувати на двох смартфонах, та ще й одночасно. Як повідомляється, в месенджері буде знято обмеження, де акаунт прикріплювався тільки до одного номера телефону і смартфона.

Дана інформація була виявлена в коді месенджера, де йдеться про нову функцію під назвою «multi-device 2.0». Саме ця функція дозволить користуватися месенджером на двох пристроях.

На даний момент, месенджер можна використовувати на одному смартфоні та 4-ьох інших пристроях, які прив'язані до основного номера телефону. Нова ж функція дозволить користуватися месенджером на двох смартфонах одночасно, без перепідключень і тому подібних обмежень.

Як запевняють в WABetaInfo, функція буде реалізована схожим чином, як в месенджері Telegram. На жаль, дата запуску цієї функції ще не розголошується, але її варто очікувати ще цього, 2021 року.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо цікаві функції, які присутні у смартфонах в 2021 році

В більшості випадків ми звикли до стандартних смартфонів із звичними та зрозумілими нам функціями. Зараз же буде названо цікаві...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -