Реклама

Месенджер WhatsApp відчайдушно хоче втримати своїх користувачів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Як сьогодні стало відомо, месенджер WhatsApp відчайдушно хоче втримати своїх користувачів і не дати їм перейти до конкуруючої служби чату через свою суперечливу нову політику конфіденційності. На цей раз, WhatsApp почав почав використовувати новий інструмент для “передачі” необхідної інформації своїм користувачам, а саме за допомогою своїх Історій.

Таким чином, вони підкреслють свою «прихильність до вашого особистого життя». Подібна кампанія триває в Індії вже деякий час (див. Вище), але зараз вона охоплює більш глобальну аудиторію.

Месенджер WhatsApp відчайдушно хоче втримати своїх користувачів

Багато хто взяв оновлену мову в політиці, щоб передбачити, що WhatsApp буде обмінюватися повідомленнями та іншим вмістом із Facebook. Служба заявила, що не може читати повідомлення, а лише уточнює існуючу практику, але шкоди було завдано – мільйони засмучених користувачів злилися в чат-програми, такі як Signal і Telegram .

Це може допомогти WhatsApp вийти з кризи в майбутньому, спілкуючись безпосередньо з користувачами, а не видаючи заяви та вказуючи користувачам на поширені запитання. У той же час сама необхідність спілкуватися через Статуси відображає погану репутацію Facebook щодо конфіденційності . Люди просто припускають найгірше, незалежно від реальних ризиків, і звичайних запевнень не завжди достатньо.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Nokia готується представити бюджетний смартфон C1 Plus

Сьогодні надійшла інофрмація, що Nokia готується представити бюджетний смартфон C1 Plus. За наявною інформацією, це недорога новинка, повідомляє Nokiamob. Сьогодні Nokia...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -