Home Новини сучасних технологій Месенджер WhatsApp відчайдушно хоче втримати своїх користувачів

Месенджер WhatsApp відчайдушно хоче втримати своїх користувачів

0

Як сьогодні стало відомо, месенджер WhatsApp відчайдушно хоче втримати своїх користувачів і не дати їм перейти до конкуруючої служби чату через свою суперечливу нову політику конфіденційності. На цей раз, WhatsApp почав почав використовувати новий інструмент для “передачі” необхідної інформації своїм користувачам, а саме за допомогою своїх Історій.

Таким чином, вони підкреслють свою «прихильність до вашого особистого життя». Подібна кампанія триває в Індії вже деякий час (див. Вище), але зараз вона охоплює більш глобальну аудиторію.

Месенджер WhatsApp відчайдушно хоче втримати своїх користувачів

Багато хто взяв оновлену мову в політиці, щоб передбачити, що WhatsApp буде обмінюватися повідомленнями та іншим вмістом із Facebook. Служба заявила, що не може читати повідомлення, а лише уточнює існуючу практику, але шкоди було завдано – мільйони засмучених користувачів злилися в чат-програми, такі як Signal і Telegram .

Це може допомогти WhatsApp вийти з кризи в майбутньому, спілкуючись безпосередньо з користувачами, а не видаючи заяви та вказуючи користувачам на поширені запитання. У той же час сама необхідність спілкуватися через Статуси відображає погану репутацію Facebook щодо конфіденційності . Люди просто припускають найгірше, незалежно від реальних ризиків, і звичайних запевнень не завжди достатньо.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version