Home Новини сучасних технологій Meta відкриє свій перший фізичний роздрібний магазин

Meta відкриє свій перший фізичний роздрібний магазин

0

Компанія Meta планує відкрити свій перший роздрібний магазин 9 травня з метою просування продуктів віртуальної реальності компанії. 

У понеділок генеральний директор Meta Марк Цукерберг опублікував фотографії магазину, який буде розташований у кампусі компанії в Берлінгеймі, Каліфорнія. «Це чудовий спосіб побачити, як наші продукти об’єднують людей сьогодні, і зрозуміти, що нас чекає, коли ми будуємо метавсесвіт», – написав він. 

https://twitter.com/boztank/status/1518622848016740352

Мета не повідомила, чи будуть выдкриватися інші магазини, але в листопаді почали з'являтися повідомлення про те, що компанія розглядає можливість відкриття кількох магазинів як спосіб просування своїх продуктів VR. Тож це може бути ознакою майбутніх справ, тим більше, що Цукерберг робить великі ставки на плани побудувати великий світ віртуальної реальності, який називається метавсесвітом . 

Цікаво: Facebook повідомляє про рекордний дохід від реклами в 2021 році.

Meta відкриє свій перший фізичний роздрібний магазин
Зображення: Тестування віртуальної реальності в магазині Meta в Берлінгеймі

Магазин площею майже 150 квадратних метрів у Берлінгеймі запропонує клієнтам можливість спробувати та придбати Quest 2 , останню VR-гарнітуру компанії . Це включає в себе дозвіл споживачам транслювати свої враження від віртуальної реальності на великій дисплейній стіні, що знаходиться поблизу, що також дозволить друзям та родині насолоджуватися цим досвідом. 

Зображення: Магазин Meta в Берлінгеймі.

Магазин також продаватиме апаратне забезпечення Portal для смарт-дисплеїв і дозволить користувачам приміряти розумні окуляри Meta, Ray-Ban Stories , хоча замовлення потрібно буде розміщувати онлайн на Ray-Ban.com . «У Meta Store ми хочемо, щоб ви взаємодіяли з усім. Ми хочемо, щоб ви придбали їх. Ми хочемо, щоб ви це відчули», – йдеться у повідомленні компанії . 

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version