Home Новини сучасних технологій Microsoft оновила додаток «Світлини» в Windows 11

Microsoft оновила додаток «Світлини» в Windows 11

0

Як відомо, Microsoft в минулому році вже змінювала дизайн додатку «Світлини» для більшої відповідності новому стилю Windows 11. На цей раз компанія знову змінила дизайн та покращила деякі функції. Але оновлений додаток поки що доступний лише в тестовому режимі. Його змогли протестувати учасники програми попередньої оцінки Windows Insider на каналі Dev.

Цікаво: Розповідаємо, як знайти ключ активації Microsoft Office

Що нового? В першу чергу була змінена галерея, таким чином, щоб користувачу було ще зручніше переглядати, шукати чи групувати фотографії. Також в додатку з’явилася функція «Спогади», яка допомагає згадати самі значущі моменти. Підтримується можливість роботи з декількома вікнами чи екранами, а також імпортування знімків зі смартфону чи фотоапарату. При необхідності додаток дає змогу створити резервну копію всіх фото за допомогою інтеграції зі скай сервісом OneDrive, а також прямо з додатку «Світлини» переглядати дані про доступність простору OneDrive та розширювати його при необхідності.

Відмітимо також відсутність в новому додатку функції редагування відео, для цього рекомендується використовувати відеоредактор ClipChamp.
Нова версія повинна замінити попередню в майбутньому році, але не виключено що до початку запуску відбудуться ще деякі зміни.

Цікаво: Розповідаємо, як сканувати за допомогою антивіруса Microsoft Defender у Windows 11

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version