Home Новини сучасних технологій Microsoft почав звільняти працівників з Microsoft News

Microsoft почав звільняти працівників з Microsoft News

0
Microsoft почав звільняти працівників з Microsoft News

На дворі 21 століття і технології стрімко йдуть вперед. Багато топових компаній, які зв’язані з технологіями і прогресом в загальному, весь час вдосконалюються і стараються автоматизувати роботу. А для автоматизації ідеально підходить AI (штучний інтелект) і компанії вкладають в них шалені інвестиції. На цей раз вийшло так, що через AI, Microsoft почав звільняти працівників з Microsoft News. Такі кадрові зміни викликані тим, що Microsoft вирішив більше покладатися на AІ, ніж на справжніх журналістів.

Як повідомляється, найбільше постраждало працівників відділу SANE Microsoft. В цьому розділі працювали редактори, які шукали та вибирали Новини для Microsoft News, MSN та Microsoft Edge.
В Microsoft пояснюють це так:

“Це може призвести до збільшення інвестицій в деяких місцях і час від часу повторного розміщення в інших. Ці рішення (мається на увазі “звільнення”) не є результатом нинішньої пандемії.”

Як відомо, Microsoft News з’явилися в 2018 році. В цьому підрозділі працює більше ніж 800 працівників, які працюють в 50 різних країнах.

NO COMMENTS

Exit mobile version