Home Новини сучасних технологій Microsoft розпочала публічне тестування свого нового браузера на консолях Xbox

Microsoft розпочала публічне тестування свого нового браузера на консолях Xbox

0

Microsoft розпочала публічне тестування свого нового браузера на консолях Xbox. Тестери Xbox у групі Alpha Skip-Ahead тепер можуть отримати доступ до нового Microsoft Edge на консолях Xbox One або Xbox Series S / X. Хоча повна підтримка миші та клавіатури все ще відсутня, браузер працює, як і слід було очікувати, з контролером Xbox, хоча і невелика помилка в цій початковій тестовій версії.

Браузер Chromium на Xbox - це стимул для тих, хто хоче отримати доступ до веб-сайтів через свою консоль. Тепер Edge також надаватиме доступ до потокової служби Google Stadia завдяки вдосконаленій підтримці сумісності з Chromium. Це також повинно покращити сумісність з браузерними іграми та такими послугами, як Skype або Discord через Інтернет.

Здається, ця рання тестова версія включає той самий механізм синхронізації, що використовується в Edge, з підтримкою розширень, вертикальних вкладок, колекцій та більшості функцій робочого столу Edge.

Підтримка існуючої застарілої версії Microsoft Edge на настільних комп’ютерах Windows закінчується 9 березня, і тестування цього оновленого браузера Microsoft припускає, що незабаром вона надійде на всі консолі Xbox.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version