Home Новини сучасних технологій Microsoft усунула причину непрацюючих додатків в Windows 10

Microsoft усунула причину непрацюючих додатків в Windows 10

0

Сьогодні, компанія Microsoft усунула причину непрацюючих додатків в Windows 10. Останнім часом користувачі скаржилися на проблему з підключенням до інтернету. І нарешті, Microsoft почала поширювати оновлення операційної системи Windows 10, яке виправляє проблему з підключенням до інтернету як провідного, так і по Wi-Fi.

Microsoft усунула причину непрацюючих додатків в Windows 10

На проблеми з підключенням і якістю зв’язку користувачі скаржилися вже кілька місяців. Багато додатків через цю проблему не працюють і йдуть в оффлайн, включаючи Spotify, Cortana, Microsoft Store і інші.

Системний збій пов'язаний з некоректно працюючим індикатором статусу підключення до мережі, який виводиться в області повідомлень або панелі завдань. Він може проявлятися, навіть якщо насправді зі зв'язком все в порядку. У липні Microsoft визнала її існування в Windows 10 (2004 або May 2020 Update).

Однак подібні проблеми з'явилися не тільки в версії 2004, але і в Windows 10 1909, випущеної восени 2019 року, і більш ранніх версії з виходом недавніх планових оновлень ОС.

Тепер користувачі з такою проблемою можуть позбутися її, завантаживши та встановивши збірку Windows 10 19041.546, яка зараз доступна в розділі опціональних оновлень.

Рекомендуємо: Microsoft Оголосили Дату Припинення Підтримки Adobe Flash Player На Windows 10.

Джерело: windowslatest

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version