Home Новини сучасних технологій Microsoft випустили розумні дисплеї Teams Display

Microsoft випустили розумні дисплеї Teams Display

0
Microsoft випустили розумні дисплеї Teams Display

Сьогодні надійшла інформація, що Microsoft випустили розумні дисплеї Teams Display. Такі дисплеї створили, в першу чергу, для працівників Microsoft, але в найближчий час вони будуть продаватися і на інших підприємствах, де буде необхідність в них.

Microsoft Teams Display виглядає як настільний телефон, в якого вмонтований сенсорний екран із розумними функціями. Цей пристрій працює від Cortana та підтримує безперебійне з’єднання з ПК. В Microsoft заявляють, що такі телефони з дисплеями створені для відеоконференцій та перегляду вмісту документів. Таким чином було вирішено зменшити навантаження на ПК і додатково виводити вміст на дисплей телефону.
За допомогою такого сучасного офісного телефону можна проводити швидкі наради, не відходячи від свого робочого місця.

Компанія також представила власний Teams Display, який отримав 8-дюймовий сенсорний HD дисплей, динамік на 10Вт, мікрофон та HD-камеру.

Також очікується, що цього року вийде ще один смарт дисплей для Microsoft Teams Display від Yealink, але трохи з іншим дизайном. Він також отримає екран на 8 дюймів.

Рекомендуємо: Microsoft Не Буде Продавати Технологію “Розпізнавання Облич”

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version