Home Новини сучасних технологій МР3-плеєр – чи пам’ятають ще про нього?

МР3-плеєр – чи пам’ятають ще про нього?

0
МР3-плеєр - чи пам'ятають ще про нього?

Ще років десять тому, MP3-плеєр був дуже популярним серед меломанів та й просто людей, які любили слухати музику в транспорті по дорозі на роботу чи додому, та й просто прогулюючись вулицями. Сьогодні знайти цей пристрій в когось в кишені чи сумці майже неможливо і причина не в тому, що люди стали менше слухати музику, а в сучасних смартфонах, які успішно поєднали в собі його функції.

Цікаво: Названо популярні музичні плеєри минулого десятиліття, якими користувалися всі

Смартфон досить зручний для програвання музичних треків. Можна, користуючись інтернетом, слухати пісні онлайн, а можна просто накачати пісень у високій якості, придбавши підписку.

MP3-плеєр вимагає попередньо закачати музику з інтернету на комп'ютер, а вже потім через кабель перекинути на сам плеєр. При цьому потрібно ще познаходити улюблених виконавців, на відміну від смартфону, де ввів в пошук ім'я виконавця і відразу можна слухати. Але MP3-плеєр все-таки має ряд переваг, на які варто звернути увагу.

Найголовніша, це автономна робота на протязі кількох днів. Друга - це компактність пристрою, який майже непомітний в кишені чи сумці. Особливо зручно користуватись під час бігу чи тренування. При цьому зберігається зарядка вашого смартфона, яка й без програвання музики швидко закінчується. А враховуючи невисоку на сьогоднішній день ціну на ці пристрої, можна зекономити кошти, відмовившись від щомісячних платежів за підписку на музику.

На нашу думку, все ж таки для тих, хто не уявляє собі жодного дня без музики в дорозі, вигідніше та зручніше буде використання MP3-плеєра.

Цікаво: DVD-привід: потрібен сучасним комп’ютерам чи ні?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version