Home Новини сучасних технологій MSI представили відеокарту GeForce RTX 3090 в стилі ретро

MSI представили відеокарту GeForce RTX 3090 в стилі ретро

0

MSI представили відеокарту GeForce RTX 3090 в стилі ретро. Вони без зайвого шуму розширила асортимент новою відеокартою GeForce RTX 3090 Aero 24G в стилі моделі 10-річної давності GTX 480. Новинка відрізняється незвичайною системою охолодження.

MSI представили відеокарту GeForce RTX 3090 в стилі ретро

MSI GeForce RTX 3090 Aero 24G виглядає досить мінімалістично. У довжину відеокарта досягає 30 см. Вона виконана в двослотовому виконанні, що має спростити установку і об’єднання двох прискорювачів.

Система охолодження відеокарти має частково відкритий радіатор. Вентилятор тангенціального типу проганяє через нього повітря, який потім, нагрітий, видуває за межі корпусу ПК. Ще одна особливість RTX 3090 Aero 24G - її тильна пластина, яка закриває тільки половину друкованої плати відеокарти.

Вибір дизайну цікавий тому, що випущена в 2010 році GTX 480 була досить проблематичною. Відеокарта з архітектурою Fermi просто обпікала користувачів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version