Реклама

На компанію Sony подали в суд через неякісні контролери DualSense

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що на компанію Sony подали в суд через неякісні контролери DualSense. Колективний позов було подано користувачами Sony Playstation 5, через некоректну роботу контролерів, а саме через мимовільні натискання, «неслухняну» поведінку і тому подібне.

12 лютого цього року, юридична компанія CSK & D подала позов проти Sony в окружний суд Нью-Йорка в Південному окрузі. В позові йдеться, що Sony продають несправні контролери, які заважають комфортно проводити ігровий процес.

Також в позові йдеться про те, що компанія Sony усвідомлено продає несправні контролери. Зараз мова йде про конкретну проблему “дрифт”, про яку компанія вже неодноразово була повідомлена, ще на етапі тестування консолі. Також компанія отримувала численні скарги від користувачів стосовно цього дефекту, але відповіді так ніхто і не отримав.

Як повідомляється, юристи вимагають відкликання всіх контролерів, або заміну дефектних DualSense на працюючі. Також йдеться й про моральне відшкодування геймерам за витрачені нерви та за негативні відчуття від ігрового досвіду на Playstation 5.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відбулася найбільша зміна для Facebook

Компанія Facebook, останнім часом, старається вводити багато нових функцій для своєї соціальної мережі. Нещодавно вони ввели Facebook gaming, який...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -