Home Новини сучасних технологій Бізнес новини На ОщадБанк обрушився шквал критики

На ОщадБанк обрушився шквал критики

0

Всім добре відомий в Україні національний банк Ощадбанк, оскільки його можна зустріти в кожному місті, містечку та селі. Певною популярністю він користується серед українців саме через те, що його можна зустріти в найбільш віддалених куточках країни. Хоча це і його перевага, але недоліків в нього також достатньо, про які ми зараз не будемо писати, оскільки вони й так всім давно відомі. Зараз же поговоримо про те, як на ОщадБанк обрушився шквал критики через їхній мобільний банк (Ощад 24/7), який однозначно не справляється з поставленими на нього задачами. Нижче буде представлено невелику частину такої критики.

І так, якщо оцінити Ощад 24/7 та відгуки до нього, то враження складаються не найкращі. Загальний рейтинг популярності додатку досить низький, а серед відгуків переважають більше негативні.

Як бачите, рейтинг додатку не з найкращих і середня оцінка користувачів відповідна. Щоб дійсно зрозуміти суть такого низького рейтингу та незадоволення користувачів, можете ознайомитися з найпопулярнішими відгуками українців стосовно роботи мобільного банку Ощад 24/7. Нижче представлені відгуки стосуються саме стабільності роботи мобільного банку, його "зависань", неможливості входу в особистий кабінет і тому подібного.

В даній серії критики, один користувач скаржиться на те, що в Ощад 24/7 знімається оплата за обслуговування якого нема, тим більше в інших банках платити за такі "опції" нема потреби.

Як бачите, практично всі коментарі стосуються Ощад 24/7, тобто саме фірмового додатку, який насичений багами, які не планують вирішувати.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version