Home Новини сучасних технологій WhatsApp в черговий раз змінили свою думку стосовно користувачів, які не приймують...

WhatsApp в черговий раз змінили свою думку стосовно користувачів, які не приймують нову політику конфіденційності

0

Сьогодні стало відомо, що у WhatsApp в черговий раз змінили свою думку стосовно користувачів, які не приймують нову політику конфіденційності.

Команда популярного месенджера WhatsApp, в останні місяці виявилася втягнутою в грандіозний скандал щодо нової політики конфіденційності, взяла свої слова і погрози назад.

Раніше користувачі отримували попередження, що якщо вони хочуть продовжити користуватися WhatsApp до 15 травня, їм доведеться прийняти нові правила. Потім команда WhatsApp пом'якшила свою позицію пояснивши, що видаляти облікові записи користувачів, які не погодилися не будуть, проте функціональність аккаунта WhatsApp буде обмежена до прийняття змін.

Сьогодні команда WhatsApp ще раз оголосила, що видаляти акаунти користувачів не планується. Крім того, більше не планується і тимчасово деактивувати акаунти. Замість цього користувачам, які поки не погодилися на нові правила, будуть продовжувати нагадувати про необхідність погодитися на них.

У WhatsApp пояснили:

"Хоча більшість користувачів, які отримали повідомлення про нові умови використання, прийняли їх, ми усвідомлюємо, що у деяких ще не було можливості зробити це. 15 травня ні один обліковий запис не буде видалено із-за цього оновлення, і жодна з них не втратить функціональність WhatsApp. Ми будемо нагадувати людям протягом наступних кількох тижнів" .

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version