Реклама

На ринок виходить новий доступний смартфон Cubot

Останні Новини

На ринок виходить новий доступний, разом із цим і преміальний смартфон Cubot C30. Отримав телефон елегантний дизайн та доступний у двох варіантах — чорному та зеленому. Дисплей становить 6,4 дюйма з роздільною здатністю 1080 x 2310 пікселів (Full HD +).

Cubot C30 працює на процесорі від MediaTek – Helio P60 з чотирма ядрами ARM Cortex-A73 до 2,0 ГГц і чотирма Arm Cortex-A53 до 2,0 ГГц. Графічний процесор тут ARM Mali-G72 MP3. Доступні два варіанти вбудованої пам’яті — 128 Гб та 256 Гб. Операційна пам’ять становить 8 Гб. Операційна система Android 10.

Задня панель обладнана квадрокамерою із основним 49-мегапіксельним сенсором Samsung S5KMG1, 16-мегапіксельним ультра ширококутним об’єктивом, 5-мегапіксельним макрооб’єктивом та датчиком глибини 2 Мп. Фронтальна камера отримала 32 Мп датчик.

C30 отримав акумулятор ємністю 4200 мАг. Також є підтримка Bluetooth 4.2, NFC, OTG, GPS та Wifi. Ціна становитиме від 150 дол. до 180 дол., залежно від конфігурації пам’яті.

Рекомендуємо: Оголошено Нові Навушники TWS Від Mobvoi.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, скільки компанія Apple заробляє на одному iPhone 13 Pro

Всі, хто купував або планує купити смартфон компанії Apple, вважають, що вони заробляють на одному проданому смартфоні набагато більше,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -